DVS Ederveen voor doeltreffende vochtbestrijding ook in Haarlem

DVS voor vakkundige vochtbestrijding in Haarlem en omstreken 

Hebt u last van vochtproblemen in huis, dan is het raadzaam om zo snel mogelijk uit te zoeken waardoor de overlast veroorzaakt wordt. DVS uit Ederveen is uw ervaren expert als het gaat om vochtbestrijding in Haarlem. Wij stellen vast waar het vocht vandaan komt en helpen u vervolgens met doeltreffende maatregelen. Hebt u last van optrekkend of doorslaand vocht? Heeft uw huis misschien een natte kruipruimte of een lekke kelder? DVS Ederveen pakt ieder vochtprobleem snel en grondig aan!

De specialist voor vochtbestrijding in Haarlem 

Vocht in huis brengt schade toe aan uw woning, veroorzaakt schimmels en nare geurtjes en trekt bovendien ongedierte aan. Een ongezonde situatie die nooit vanzelf over gaat en meestal alleen maar erger wordt. Uit ervaring weten ze dat vochtproblemen vaak in kelders en kruipruimtes ontstaan. Het vocht trekt op in de muren, met alle gevolgen van dien. Een verstoring van de vochtbalans kan ook veroorzaakt worden door (regen)water van buitenaf. Dit komt vooral voor bij oude, poreuze muren met slecht voegwerk. Om de klachten te verhelpen, reinigen en herstellen we de muur. Vervolgens impregneren we de muur en brengen we een waterafstotende laag aan om het vocht buiten te houden.

DVS Ederveen herstelt de vochtregulering in uw huis 

Door douchen, koken en het gebruik van een wasdroger kan er ook heel gemakkelijk vochtoverlast in uw woning ontstaan. In dergelijke gevallen gaat het om condensvorming. Dit soort overlast wordt vaak veroorzaakt door onvoldoende ventilatie of een slecht functionerende afzuiging. Met schimmelvorming en vochtplekken tot gevolg. Neem voor vochtbestrijding in Haarlem contact op met DVS uit Ederveen. We komen altijd eerst langs voor een vochtdiagnose. Met onze geavanceerde apparatuur maken we een analyse van het vochtprobleem. Zodra we de oorzaak helder in kaart hebben, kunt u bij ons een offerte opvragen.