Bescherm uw vloer met de vloercoating van DVS
  • Specialistische apparatuur
  • Jarenlange ervaring
  • Vakkundig personeel

Sterke vloer nodig?

Een sterke vloer is altijd nogig als u met agressieve stoffen of materialen werkt. Bij DVS Ederveen kunt u terecht als u opzoek bent naar sterke vloeren.


Vloercoating van DVS

Waar wordt gewerkt met agressieve stoffen en materialen, is een duurzame vloer van groot belang. Ook vloeren die intensief en door veel mensen gebruikt worden, dienen tegen een stootje te kunnen. In kantoren waar met veel computers gewerkt wordt, is een anti-statisch klimaat van belang. DVS Ederveen brengt in onder meer garages, werkplaatsen, de voedingsindustrie, de agragrische sector, kantoren en scholen speciale vloercoatings aan. Deze vloercoating is chemisch zwaar te belasten, zijn slijtvast en creëren een antistatisch klimaat. Voor elke toepassing heeft DVS Ederveen een oplossing.
 

Chemisch zwaar te belasten vloercoating 

In bedrijven waar met agressieve zuren wordt gewerkt, brengt DVS Ederveen een chemisch zwaar te belasten coating aan. In kantoorpanden, waar geen geleiding mag zijn, verzorgt de onderneming een anti-statische coating. Voor garages waar autobanden een soort weekmakers op de vloer afstoten, verzorgt DVS Ederveen een resistente coating. Door ons is elke vloer met een coating te behandelen!
 
Wilt u nog meer informatie?
Bel of mail:
-(0318)-570012 / 06-54665909
- info@vochtbestrijding.nl
Of vul het contactformulier in
Klanten oordelen over ons
9,0
"DVS Ederveen heeft enige jaren geleden een klus verricht bij ons. Ik was toen zeer tevreden. Nu hebben ze een aftandse kelder gerenoveerd: Ook nu: niets dan lof. Het is vakkundig gedaan.", Klaas Postma
De Vocht Specialist 9,0 10 26


Lorem ipsum dolor sit amet
Direct contact