Wilt u ook verlost worden van doorslaand vocht?
  • Specialistische apparatuur
  • Jarenlange ervaring
  • Vakkundig personeel

DVS is de specialist als het aankomt op vochtbestrijding. Ons bedrijf kent verschillende specialismes. Er wordt gewerkt met kundig, gemotiveerd en geschoold personeel. 

 
U kunt bij ons terecht voor:
 
Optrekkend vocht: Vocht dat vanuit de bodem naar boven kruipt en zo de fundering en binnen muren aantast.
 
Doorslaand vocht: Vocht dat vanuit buiten komt, vaak regenwater wat de poreuze gevel binnendringt en zo de muur aantast.
 
Lekke Kelder: Water in uw kelder is vervelend en kan worden veroorzaakt door verschillende dingen, van lekke leiding tot slecht beton.
 
Condensproblemen: Condens is een normaal verschijnsel, maar als het niet goed gereguleerd wordt kan het uw meubilair aantasten met alle gevolgen van dien.
 
Natte kruipruimte: Water in uw kruipruimte zorgt voor onaangename lucht en een ongezond klimaat, hiervoor beschikken wij over een geavanceerd ontwateringssysteem.
 
Betonreparatie: Als vocht en zuurstof vrij spel hebben in uw beton door bijvoorbeeld scheurtjes, gaat het beton roesten en is er sprake van betonrot. Betonrot maakt uw beton zwak en instabiel.
 
Vloercoating: Elke bedrijf gebruikt andere grondstoffen, elke vloer vraag dus om een andere coating! Wij verzorgen chemisch zwaar te belasten coating, antistatisch vloeren, en natuurlijk slijtvaste coatings.
 
Vochtdiagnose: Twijfelt u over de staat van uw woning, denk u dat er een te hoge of juiste te lage vochtbalans is? Wij verzorgen een diagnose.
 
Brandwerende doorvoering: doorvoeringen van verdieping naar verdieping moet brandwerend zijn. Wij bezitten gecertificeerde en mileuvriendelijke doorvoering voor die probleem
 
Wilt u nog meer informatie?
Bel of mail:
-(0318)-570012 / 06-54665909
- info@vochtbestrijding.nl
Of vul het contactformulier in
Klanten oordelen over ons
9,0
"Heel goede en snelle oplossing van optrekkend vocht.", M Puet
De Vocht Specialist 9,0 10 31


Lorem ipsum dolor sit amet
Direct contact