DVS verhelpt betonschade zowel binnen als buiten.
  • Specialistische apparatuur
  • Jarenlange ervaring
  • Vakkundig personeel

Betonschade? 

Last van betonschade? Ook uw huis is gevoelig voor beton schade. Bij DVS Ederveen bent u op het juiste adres als u uw beton wilt laten repareren.


Betonreparatie

Schade aan beton kan meerdere oorzaken hebben. Allereerst kan de schade fysiek zijn aangebracht. De meeste betonschade ontstaat echter doordat het ingevlochten betonijzer te dicht aan het oppervlak zit. Bij krimp of zetting ontstaan scheurtjes in het beton, waardoor vocht en zuurstof vrij spel hebben. Het betonijzer gaat snel roesten en op die manier ontstaat betonrot. Het beton zet uit en drukt betonschilfers eraf. Betonschade komt onder meer voor in balkons van oudere woningen of in betonnen kelders.
 
DVS Ederveen hakt de betreffende plek van betonrot weg, reinigt het betonijzer grondig door het te bestralen of te slijpen en kapselt het geheel vervolgens in met 2-componentenmateriaal. Nadat alles is afgewerkt, is het beton weer gezond en kan het weer jaren mee. DVS Ederveen verricht de betonreparaties zowel binnen als buiten.
 
Wilt u nog meer informatie?
Bel of mail:
-(0318)-570012 / 06-54665909
- info@vochtbestrijding.nl
Of vul het contactformulier in
Klanten oordelen over ons
9,0
"DVS Ederveen heeft enige jaren geleden een klus verricht bij ons. Ik was toen zeer tevreden. Nu hebben ze een aftandse kelder gerenoveerd: Ook nu: niets dan lof. Het is vakkundig gedaan.", Klaas Postma
De Vocht Specialist 9,0 10 26


Lorem ipsum dolor sit amet
Direct contact