Een Beschermde vloer in heel Nederland dankzij de vloercoating van DVS

Route & contact

Sterke vloer nodig?

Een sterke vloer is altijd nodig als u met agressieve stoffen of materialen werkt. Bij DVS Ederveen kunt u terecht als u op zoek bent naar sterke vloeren.

Vloercoating van DVS 

Waar wordt gewerkt met agressieve stoffen en materialen, is een duurzame vloer van groot belang. Ook vloeren die intensief en door veel mensen gebruikt worden, moeten tegen een stootje kunnen. In kantoren waar met veel computers gewerkt wordt, is een anti-statisch klimaat van belang. DVS Ederveen brengt in onder meer garages, werkplaatsen, de voedingsindustrie, de agrarische sector, kantoren en scholen speciale vloercoatings aan. Deze vloercoating is chemisch zwaar te belasten, is slijtvast en geeft een antistatisch klimaat. Voor elke toepassing heeft DVS Ederveen een oplossing.

Chemisch zwaar te belasten vloercoating

In bedrijven waar met agressieve zuren wordt gewerkt, brengt DVS Ederveen een chemisch zwaar te belasten coating aan. In kantoorpanden, waar geen geleiding mag zijn, verzorgt de onderneming een anti-statische coating. Voor garages waar autobanden een soort weekmakers op de vloer afstoten, zorgt DVS Ederveen voor een resistente coating. Door ons is elke vloer met een coating te behandelen!