DVS Ederveen - uw specialist in het verhelpen van vochtproblemen in Rotterdam

Hebt u een vochtprobleem? Neem direct contact op!

Als u vochtproblemen in uw huis of bedrijf in Rotterdam hebt, dan is het verstandig om zo snel mogelijk een expert in vochtbestrijding in te schakelen die voor u uitzoekt waar uw problemen door veroorzaakt worden. Bij DVS Ederveen sporen we de oorzaak van uw vochtprobleem op en lossen deze daarna op met doeltreffende maatregelen. Dus hebt u last van een natte kruipruimte of van vochtige muren? Schakel DVS Ederveen in en uw vochtprobleem is snel verleden tijd!

De juiste vochtdiagnose

Ondervindt u in Rotterdam vochtproblemen, neem dan meteen contact op met DVS Ederveen. Wij beschikken over zeer moderne en specialistische meetapparatuur waarmee we ieder vochtprobleem snel kunnen opsporen. 

Vaak ontstaan vochtproblemen in de kelder van waaruit vocht via de muren naar hoger gelegen verdiepingen trekt, met als gevolg zichtbare natte plekken. Om uw vochtprobleem helder te krijgen, starten we met het meten van het vochtpercentage in uw huis. En in geval van doorslaand vocht bootsen we met een testbuis windkracht 10 na. Zo wordt snel duidelijk of er in uw huis voldoende geventileerd wordt of dat hieraan iets gedaan moet worden. Na het stellen van de juiste diagnose bieden we u bij DVS Ederveen een passende offerte aan. 

Bel ons direct voor een afspraak op 06 - 54 66 59 09!

Wilt u af van uw vochtprobleem?

Krijgt u te maken met vochtproblemen in huis of bedrijf in Rotterdam, aarzel dan niet en neem direct contact op met de specialist in vochtbestrijding DVS Ederveen. Bel voor informatie naar 06 - 54 66 59 09 of mail naar info@vochtbestrijding.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

Vochtproblemen in Rotterdam? DVS Ederveen lost het voor u op!

Bel direct!