Wilt u ook verlost worden van doorslaand vocht?
  • Specialistische apparatuur
  • Jarenlange ervaring
  • Vakkundig personeel

Last van doorslaand vocht?

Regen kan een oorzaak zijn voor doorslaand vocht

Muren aan de regenkant van uw woning zijn gevoelig voor doorslaand vocht. Vooral bij slecht voegwerk en poreuze stenen komt het probleem veelvuldig voor. Het is van belang om tijdig de hulp van DVS Ederveen in te schakelen, omdat niet alleen bouwconstructies, maar ook de waarde van uw kostbare bezit worden aangetast.
 

Hoe herkent u doorslaand vocht? 

Aan de buitenmuur herkent u het probleem van doorslaand vocht aan loskomend voegwerk, scheuren en barsten in de stenen, hygroscopische zouten en algvorming op de muren. Signaleert u aan de binnenmuur loslatend voegwerk, schimmelvorming of zichtbare vochtplekken, dan kunt u er vanuit gaan dat er sprake is van doorslaand vocht. In de meeste gevallen gaat dat gepaard met een onaangename lucht en een hoge vochtigheid in huis.
 

Zo houdt u doorslaand vocht tegen 

Om doorslaand vocht tegen te gaan, worden de muren door DVS Ederveen geïmpregneerd. Hierbij is het van belang dat de gevel eerst grondig wordt hersteld en gereinigd. We brengen vervolgens een waterafstotende laag aan, zodat er geen regenwater meer in de muur kan doordringen, terwijl het vocht dat in de stenen aanwezig is, toch naar buiten kan verdampen. Op die manier kan uw muur ademen en hoeft u zich niet langer zorgen te maken over doorslaand vocht. Daarnaast heeft het impregneren een verstevigend effect op de voeg en de steen. DVS Ederveen gebruikt voor het impregneren uitsluitend goedgekeurde en milieuvriendelijke producten.
 
Wilt u nog meer informatie?
Bel of mail:
-(0318)-570012 / 06-54665909
- info@vochtbestrijding.nl
Of vul het contactformulier in
Klanten oordelen over ons
9,0
"Heel goede en snelle oplossing van optrekkend vocht.", M Puet
De Vocht Specialist 9,0 10 31


Lorem ipsum dolor sit amet
Direct contact