Uw lekke kelder zo weer droog met DVS
  • Specialistische apparatuur
  • Jarenlange ervaring
  • Vakkundig personeel

Last van een lekke kelder?

 
Een lekkende kelder kan voor veel overlast zorgen. Oudere, gemetselde kelders hebben vaak een dunne vloer, die door trillingen gaat lekken of zweten. Betonnen kelders kunnen gaan scheuren door uitzetting of werking. De behandeling per kelder verschilt dan ook.
 

Wat doet DVS met een lekke kelder?

Bij een gemetselde kelder behandelt DVS Ederveen de gehele oppervlakte; deze wordt vervolgens  met 1- of 2-componentenmateriaal afgedicht. Bij betonnen kelders injecteren we een vloeistof in de ontstane krimpscheur of het grindnest. Deze kunnen ontstaan door een verkeerde storting, waarbij te weinig is getrild, zodat het beton niet genoeg vloeit. Lekkages in een gemetselde kelder ontstaan veelal door veroudering van bouwstenen, waardoor ze poreuzer worden. Daarnaast kunnen doorvoerleidingen lekken, wanneer ze niet goed afgedicht zijn. Het probleem zit dan dus niet in de wanden of de vloer, maar in de leiding. Ook hiervan kan DVS Ederveen de reparatie verzorgen. Voor kelderbouwers en aannemers verzorgen we tevens de afdichting van de buitenwanden van kelders door deze met bitumen te bespuiten. 
 
 
Wilt u nog meer informatie?
Bel of mail:
-(0318)-570012 / 06-54665909
- info@vochtbestrijding.nl
Of vul het contactformulier in
Klanten oordelen over ons
9,0
"DVS Ederveen heeft enige jaren geleden een klus verricht bij ons. Ik was toen zeer tevreden. Nu hebben ze een aftandse kelder gerenoveerd: Ook nu: niets dan lof. Het is vakkundig gedaan.", Klaas Postma
De Vocht Specialist 9,0 10 26


Lorem ipsum dolor sit amet
Direct contact