Wilt u ook verlost worden van doorslaand vocht?
  • Specialistische apparatuur
  • Jarenlange ervaring
  • Vakkundig personeel

Problemen met optrekkend vocht?


Voor veel huiseigenaren is optrekkend vocht een groot probleem. Bij optrekkend vocht werken de muren als een spons, waardoor ze grondvocht als het ware omhoog zuigen. Vooral bij oudere woningen met een gemetselde fundering is het een veelvoorkomend probleem. De stenen zijn ouder en poreuzer, waardoor ze zich gemakkelijk volzuigen met vocht.
 

Kenmerken van optrekkend vocht 

Het probleem van optrekkend vocht is te herkennen aan schade aan de muur boven de fundering, het behang, stucwerk en sierpleister. Constateert u schimmel en zwarte kringen op de muren of ruikt u een onaangename lucht? Dan is de kans groot dat er sprake is van optrekkend vocht.
 

DVS behandeld optrekkend vocht  

DVS Ederveen is goed in staat het probleem te behandelen, door boven de fundering gaten te boren. Vervolgens injecteren we onder hoge- en lagedruk een vloeistof in de muren. Nadat deze is uitgehard, vormt dat een waterdichte blokkade in uw muren. De injectievloeistof is een hoogwaardig, goedgekeurd en milieuvriendelijk product.
 
 
Wilt u nog meer informatie?
Bel of mail:
-(0318)-570012 / 06-54665909
- info@vochtbestrijding.nl
Of vul het contactformulier in
Klanten oordelen over ons
9,0
"DVS Ederveen heeft enige jaren geleden een klus verricht bij ons. Ik was toen zeer tevreden. Nu hebben ze een aftandse kelder gerenoveerd: Ook nu: niets dan lof. Het is vakkundig gedaan.", Klaas Postma
De Vocht Specialist 9,0 10 26


Lorem ipsum dolor sit amet
Direct contact