top of page
DVS Ederveen De vochtspecialist
Waves

VOCHTDIAGNOSE IN HEEL NEDERLAND DOOR DVS EDERVEEN

DVS Ederveen De Vochtspecialist: vochtdiagnoses in heel Nederland

Contacteert u DVS Ederveen De Vochtspecialist voor een vochtprobleem, dan komen we bij u op bezoek om het probleem grondig te inspecteren. We analyseren het vochtprobleem zodat we de precieze oorzaak ervan kennen. Hiervoor gebruiken we gespecialiseerde meetapparatuur en geavanceerde technieken.


Hebben we de oorzaak gevonden, dan stellen we een behandeling voor. Dit is telkens een gepersonaliseerde diagnose, want elk probleem is immers anders. Is het vochtprobleem te wijten aan optrekkend vocht? Of is er eerder sprake van doorslaand vocht? Wordt het vochtprobleem veroorzaakt door betonschade of door een lekkende kelder? We halen alles uit de kast om tot de juiste diagnose te komen.

Vochtdiagnose opstellen met geavanceerde tools en methodes

Om het probleem van doorslaand vocht uit te sluiten, doen we bijvoorbeeld een meting met het buisje van Karsten. Dit instrument werkt door een glazen buisje tegen een geveloppervlak te plaatsen, waarna het vocht uit de gevel in het buisje trekt en u het niveau van het vocht kan aflezen om de vochtigheidsgraad te bepalen. Dit om maar een voorbeeld te noemen van de technologie qua vochtmetingen en tools die we gebruiken.

DVS Ederveen De vochtspecialist vochtdiagnoses

Contacteer DVS Ederveen De Vochtspecialist voor vochtbestrijding en vochtbeheersing

Hebben we het probleem geanalyseerd, dan stellen we een diagnose voor u op. Zo heeft u een goede kijk op de oorzaak en aard van de vochtschade. De diagnose dient ook als basis voor de gratis en vrijblijvende offerte die we voor u opstellen om het probleem op te lossen en een duurzame vochtbeheersing mogelijk te maken.

Vraag hier een analyse aan voor uw vochtprobleem.
DVS Ederveen De vochtspecialist contacteer ons
DVS Ederveen logo

EEN BEROEP DOEN OP ONZE DIENSTEN?

Wenst u gebruik te maken van onze diensten voor een vochtdiagnose? Neem dan vandaag contact met ons op.
bottom of page