top of page
DVS Ederveen De vochtspecialist
Waves

DVS EDERVEEN - UW VOCHTSPECIALIST IN AMSTERDAM

Vochtproblemen in Amsterdam zijn aan de orde van de dag. Er ontstaan nu eenmaal steeds opnieuw vochtproblemen in verband met de aanwezigheid van grachten. Het is dan ook belangrijk om maatregelen te nemen als vocht een terugkerend probleem vormt. DVS weet als specialist wel raad in de strijd tegen allerlei oorzaken van vocht. Zo gaan wij optrekkend en doorslaand vocht te lijf net als condensproblemen, natte kruipruimtes en lekke kelders. Een vochtdiagnose vormt de basis van de eerste beoordeling. 

Waves

Vochtdiagnose

Als u in Amsterdam met optrekkend vocht te maken hebt of andere problemen ondervindt met vocht, kunt u contact opnemen met DVS Ederveen. Wij komen altijd eerst bij u langs om een professionele diagnose te stellen. Hiervoor hebben wij de beschikking over moderne en specialistische meetapparatuur. Daarmee analyseren wij ter plekke het vochtprobleem. 

De kelder is vaak de reden dat vocht zich een weg omhoog weet te banen en zelfs ver omhoog voor problemen zorgt. Bijvoorbeeld met zichtbare plekken op de muur van uw keuken of op de muren van de huiskamer. Een belangrijk onderdeel is het meten van het vochtpercentage. Ook is het mogelijk om, als er sprake is van doorslaand vocht, met een glazen testbuis een nabootsing te maken van windkracht 10. Op deze manier wordt duidelijk of de ventilatie voldoende is of verbetering verdient. Zo stellen wij altijd de perfecte diagnose en biedt DVS Ederveen op basis daarvan een passende offerte aan. 

DVS Ederveen De Vochtspecialist Amsterdam

Vocht bestrijden

Als u te maken hebt met optrekkend vocht of met andere vochtproblemen in Amsterdam, raden wij u aan zo snel mogelijk actie te ondernemen. U kunt altijd voor meer informatie bellen naar 06 - 54 66 59 09 of mailen naar info@vochtbestrijding.nl. Of u vult het contactformulier in.  

DVS Ederveen contacteer ons
DVS Ederveen logo

EEN BEROEP DOEN OP ONZE DIENSTEN?

Vochtproblemen in Amsterdam? Een afspraak met DVS Ederveen is zo gemaakt!
bottom of page