top of page
DVS Ederveen De vochtspecialist
Waves

NATTE KRUIPRUIMTE? DVS HELPT U IN HEEL NEDERLAND

Last van een natte kruipruimte? DVS Ederveen helpt u in heel Nederland

Vochtproblemen in kruipruimtes komen vaak voor en hebben een invloed op het leefklimaat in uw hele woning. Een kruipruimte is een volledige onderkeldering met een beperkte hoogte van uw woning, waar vaak leidingen gelegd worden. Vaak ligt een te hoge grondwaterstand aan de oorzaak van een vochtige kruipruimte. Een andere mogelijkheid is dat de kruipruimte slecht of te weinig geventileerd is.  

Schade in het hele huis door een vochtige kruipruimte

Door een verhoogde concentratie van vocht kan er vochtschade ontstaan in een kruipruimte. De balken en de structuur van de kruipruimte kunnen dan aangetast worden, en u merkt dat muggen, schimmels en zwammen er vaak voorkomen. Bovendien veroorzaakt het vocht en het condens ook een onaangename geur, die u in het hele gebouw merkt.

DVS Ederveen De vochtspecialist kruipruimtes

DVS Ederveen pakt vochtige kruipruimtes aan

Gelukkig bestaan er goede technieken om vochtschade in kruipruimtes aan te pakken. Onze vakmensen beschikken ook over de nodige knowhow om elk probleem grondig op te lossen en daarnaast ook aan vochtpreventie te doen. Vaak blijkt ons geavanceerd ontwateringssysteem een goede oplossing te zijn. Hiermee pompen we water op een efficiënte manier weg. Met wat eenvoudige schimmelpreventie zoals een goede ventilatie pakt u de problemen op lange termijn aan.

Vraag hier een analyse aan voor uw vochtprobleem.
DVS Ederveen De vochtspecialist contacteer ons
DVS Ederveen logo

EEN BEROEP DOEN OP ONZE DIENSTEN?

Wilt u meer informatie over onze manier om vocht in kruipruimtes te bestrijden? Vul dan het contactformulier in en we nemen contact met u op.
bottom of page