top of page
DVS Ederveen De vochtspecialist
Waves

DE KANS OP EEN DOORSLAANDE BRAND VERMINDEREN? DVS HELPT IN HEEL NEDERLAND

De kans op een doorslaande brand verminderen? DVS helpt in heel Nederland

Brandwerende doorvoering is een beveiligingsmaatregel die ervoor zorgt dat doorvoeringen van elektrische kabels, leidingen, rioleringen en dergelijke brandveilig zijn. Typische brandwerende doorvoeringen zijn brandmanchetten, brandkleppen en brandwerende ventilatieroosters, die eveneens een optimale vochtregulatie garanderen. Wij gebruiken hiervoor sponsachtig en brandwerend materiaal.


In een flatgebouw of appartementencomplex lopen doorvoerleidingen van het plafond van het onderliggende appartement naar de vloer van het bovenliggende appartement door. De opening waardoor deze leiding loopt, kan nooit helemaal hermetisch afgesloten worden. Op die manier kan een brand zich door deze opening verspreiden. Om de brandveiligheid te garanderen, moeten de doorvoeren van het ene naar het andere appartement brandwerend gemaakt worden.

DVS Ederveen De Vochtspecialist, specialist in brandwerende doorvoeringen

Bij DVS Ederveen De Vochtspecialist is het aanbrengen van brandwerende doorvoeringen in goede handen. Hiervoor dichten we de openingen rond de leiding af met brandvertragend en sponsachtig materiaal. Ontwikkelt er zich een grote hitte, dan zet het materiaal uit, waardoor de kans op een doorslaande brand verkleint. Hiervoor gebruiken we bij DVS Ederveen De Vochtspecialist een gecertificeerd en milieuvriendelijk product.

DVS Ederveen De vochtspecialist brand

Verklein de kans op brand, neem contact op met DVS Ederveen De Vochtspecialist

Brandveiligheid zou een bekommernis van iedereen moeten zijn. Bovendien zijn kleine ingrepen vaak het beste om een brand te vermijden. Het plaatsen van rookmelders is bijvoorbeeld een must, maar ook brandwerende doorvoeringen beschermen uzelf en uw buren tegen doorslaande branden.

Vraag hier een analyse aan voor uw vochtprobleem.
DVS Ederveen De vochtspecialist contacteer ons
DVS Ederveen logo

EEN BEROEP DOEN OP ONZE DIENSTEN?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van brandwerende doorvoeringen? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
bottom of page