top of page
DVS Ederveen De vochtspecialist
Waves

DVS BESTRIJDT UW CONDENSPROBLEEM IN HEEL NEDERLAND

Last van condensatieproblemen? Bij DVS Ederveen De Vochtspecialist weten we raad

Iedereen merkt weleens condens op in zijn woning. Denk bijvoorbeeld maar aan de badkamer na het douchen of ’s morgens in de slaapkamer als het ’s nachts heel koud is. De meeste condensatieproblemen kunt u oplossen door de ruimte goed te luchten. Soms is een oplossing evenwel minder evident. Dan moet een specialist ingrijpen. Bij DVS Ederveen De Vochtspecialist bent u dan aan het juiste adres.

Hoe ontstaan condensatieproblemen?

Condensatieproblemen ontstaan wanneer warme en koude lucht samenkomen. Wanneer u kookt en de afzuigkap werkt niet naar behoren of er is weinig ventilatie blijft de condens in de ruimte hangen en slaat het neer op de koudste plaats in de ruimte. Hetzelfde geldt bij het douchen en baden in de badkamer. Daar merkt u bijvoorbeeld op dat vocht neerslaat op ramen, omdat deze kouder zijn dan de muren en een dunne barrière vormen tussen binnen en buiten. Zijn er bepaalde problemen aan de gevel, dan kan er zich condens vormen op koude plaatsen op een muur. Deze condens kan dan schimmel veroorzaken en ervoor zorgen dat het schilderwerk of het behangwerk kapot gaat. Dit kan dan weer leiden tot minder gezonde leefomstandigheden en een onaangenaam leefklimaat binnenshuis.

DVS Ederveen De vochtspecialist condensatieproblemen

DVS Ederveen De Vochtspecialist behandelt condensatieproblemen in uw woning

Heeft u een probleem met condens in uw woning? DVS Ederveen De Vochtspecialist pakt het voor u aan. We bekijken bijvoorbeeld of er zich een probleem vormt met barsten of scheuren in de gevel. Verder verkennen we ook de mogelijkheden van een betere en vochtbestendige isolatie. Een andere manier om condens aan te pakken, is de luchtvochtigheid op peil te brengen. Door een verbeterde vochtregulering krijgt overtollig vocht de kans niet om zich op de koudste plaats te nestelen. Luchtontvochtigers of een ventilatie oplossing zijn dan aangewezen.

Vraag hier een analyse aan voor uw vochtprobleem.
DVS Ederveen De vochtspecialist contacteer ons
DVS Ederveen logo

EEN BEROEP DOEN OP ONZE DIENSTEN?

Condensatieproblemen in uw huis? Neem contact op met DVS Ederveen De Vochtspecialist voor een vrijblijvende offerte.
bottom of page