top of page
DVS Ederveen De vochtspecialist
Waves

UW KELDER IS ZO WEER DROOG MET DVS EDERVEEN, WAAR DAN OOK IN NEDERLAND

Last van een lekkende en vochtige kelder? DVS Ederveen De Vochtspecialist zorgt voor kelderafdichting

Een lekkende kelder is een probleem voor uw hele woning. De vochtigheidsgraad in de woning stijgt en het leefklimaat in de woning heeft eronder te lijden. In de loop van de jaren kunnen barsten of scheuren in de kelderwand komen of kan de keldervloer beginnen te lekken of zweten. Gelukkig is het perfect mogelijk om een lekkende kelder terug waterdicht te maken. Na onze lekdetectie kiezen we voor de beste oplossing.

Hoe herkent u doorslaand vocht en een vochtige gevel?

Bij een gemetselde kelder inspecteren we het gehele oppervlak, dit wil zeggen de vloer, het plafond en de wanden. Hier ontstaan vaak vochtproblemen omdat de bakstenen in de loop der tijd poreus worden en niet langer water afstoten. Dit oppervlak dichten we af met een- of tweecomponentenlijm.


Bij betonnen kelders kunnen we een vloeistof lokaal injecteren in een krimpscheur. Hetzelfde kunnen we doen bij een grindnest. Een grindnest komt voor wanneer beton niet goed gemengd is. Dan ziet u bijvoorbeeld een concentratie van grind zonder bindende mortel. Het beton is broos en niet goed uitgehard en daardoor gevoelig voor vochtproblemen.

DVS Ederveen De vochtspecialist vochtige gevel

Naast deze problemen kan ook een lekke doorvoerleiding voor problemen zorgen. Hier kunnen we de leiding zonder probleem afdichten, hoe moeilijk bereikbaar hij ook is. Een dergelijke reparatie van een waterlek is een koud kunstje voor ons!


Laat u een nieuwe kelder plaatsen? Dan staan we kelderbouwers en aannemers bij door voor een afdichting van de buitenwand te zorgen. Dit doen we door de buitenwanden met bitumen te bespuiten.

Vraag hier een analyse aan voor uw vochtprobleem.
DVS Ederveen De vochtspecialist contacteer ons
DVS Ederveen logo

EEN BEROEP DOEN OP ONZE DIENSTEN?

Kelders droog en gezond houden? Dat is de specialiteit van DVS Ederveen De Vochtspecialist. Bel ons vandaag voor een afspraak!
bottom of page