top of page
DVS Ederveen De vochtspecialist
Waves

OPTREKKEND VOCHT BESTRIJDEN IN HEEL NEDERLAND

Problemen met optrekkend vocht?

Bij veel woningen is optrekkend vocht een groot probleem. Het heeft geen concrete oorzaak en u ziet het niet onmiddellijk, maar na verloop van tijd kan het muren en woningen volledig aantasten. Bij optrekkend vocht werken muren als een spons. Ze zijn poreus en zuigen vocht omhoog. Bij oudere woningen zonder moderne fundering en zonder moderne vloerisolatie is de kans op optrekkend vocht het grootst. Bakstenen worden na verloop van tijd poreus, waardoor ze gemakkelijk water opzuigen. Het vocht zoekt zich letterlijk een weg naar droge stukken van de muur, zoals een suikerklontje koffie opzuigt. Huizen die gebouwd zijn zonder spouwmuren krijgen heel vaak te maken met optrekkend vocht. Dit zijn meestal woningen die voor 1908 gebouwd zijn.

Wat merkt u in uw woning bij optrekkend vocht?

Optrekkend vocht in uw woning kunt u op verschillende manieren ontdekken. U merkt bijvoorbeeld schade aan de muren. Het schilderwerk verliest zijn oorspronkelijke kleur of bladdert af, het behang komt los, het stucwerk verpulvert en sierpleister begeeft het. Verder kunt u ook zwarte kringen of schimmel constateren of u stelt vast dat de ruimte minder aangenaam ruikt. Herkent u een van deze problemen, dan is de kans groot dat er sprake is van optrekkend vocht.

DVS Ederveen De vochtspecialist

DVS Ederveen De Vochtspecialist: vochtbehandeling in al zijn aspecten

DVS Ederveen De Vochtspecialist behandelt het probleem van optrekkend vocht op een adequate en duurzame manier. We doen dit door boven de fundering op regelmatige afstand gaten in de muur te boren. Vervolgens injecteren we vloeistof in de muren. Deze vloeistof hardt uit en vormt vanaf dan een waterdichte buffer, pal in de muur. De injectievloeistof zelf is een gekeurd product en bevat geen schadelijke chemische stoffen.

Nadat we van DVS Ederveen De Vochtspecialist uw muur met injectievloeistof behandeld hebben, is deze weer als nieuw!

Vraag hier een analyse aan voor uw vochtprobleem.
DVS Ederveen De vochtspecialist contacteer ons
DVS Ederveen logo

EEN BEROEP DOEN OP ONZE DIENSTEN?

Heeft u problemen met optrekkend vocht? Contacteer ons dan vandaag nog vanuit heel Nederland.
bottom of page