top of page
Waves

EEN BESCHERMDE VLOER IN HEEL NEDERLAND DANKZIJ DE VLOERCOATING VAN DVS

Vochtige vloeren? Een beschermde vloer in heel Nederland dankzij de vloercoating van DVS

Heeft u een druk belopen vloer of werkt u met agressieve stoffen of materialen? Dan moet deze vloer extra sterk zijn en voorzien zijn van een goede beschermlaag of coating. Bij DVS Ederveen De Vochtspecialist helpen we u graag met het versterken en vochtbestendig maken van vloeren.

Bij bedrijven waar hygiëne extra belangrijk is of waar er gewerkt wordt met chemische en giftige stoffen is een goed beschermde vloer uiterst belangrijk. In bedrijven waar veel elektronica en computers te vinden zijn, moet de vloer perfect antistatisch zijn. Daarom brengen we bijvoorbeeld in voedingsbedrijven, agrarische bedrijven, kantoren en scholen speciale vloercoatings aan. Deze coatings zijn dan bestand tegen bijtende stoffen, zijn slijtvast en hebben een antistatisch klimaat. Voor elke mogelijke toepassing heeft DVS Ederveen De Vochtspecialist wel een goede oplossing.

DVS foto Balkon vloercoating.jpg

Coatings zowel voor chemische bedrijven als voor kantoren

Werkt u in uw bedrijf met agressieve zuren? Dan kunnen we uw vloer afwerken met een chemisch zwaar te belasten coating. Specifiek voor kantoren voorzien we dan weer een antistatische coating. In garages zorgen weekmakers van autobanden vaak voor hinderlijke vlekken op de vloer. Ook hiervoor hebben we bij DVS Ederveen De Vochtspecialist een gepaste coating. We behandelen elke vloer met de juiste grondlaag.

Vraag hier een analyse aan voor uw vochtprobleem.
DVS Ederveen De vochtspecialist contacteer ons
DVS Ederveen De vochtspecialist logo

CONTACTEER DVS EDERVEEN DE VOCHTSPECIALIST VOOR ALLE VLOERCOATINGS

Bescherm uw vloer met een vloercoating van DVS. Neem vandaag nog contact met ons op! Voor meer informatie, vult u ons contactformulier in.
bottom of page