DVS bestrijdt uw condensprobleem
  • Specialistische apparatuur
  • Jarenlange ervaring
  • Vakkundig personeel

Last van condensproblemen?

In ieder huis zijn er wel is condensproblemen, maar soms is het zelfs zo ernstig dat er moet worden ingegrepen. Bij DVS Ederveen bent u op het juiste adres.


Hoe ontstaan condensproblemen? 

Waar warme en koude lucht elkaar ontmoeten, ontstaat condens. Vocht slaat neer op bijvoorbeeld ramen, in een koudere hoek in de woonkamer, achter een kast, op betonwanden, op koude plekken in muren of in kelders. Wanneer er gekookt wordt bij een slecht functionerende afzuiging of wanneer er te weinig geventileerd wordt, blijft condens in de ruimte hangen en slaat het op een gegeven moment neer. Ook kan er sprake zijn van verdampend oppervlaktewater in de kruipruimte. De opstijgende en neerslaande condens veroorzaken schimmelvorming en verkleuring op het stucwerk of behang.
 

DVS behandelt uw condensproblemen 

DVS Ederveen kan dit condensprobleem behandelen. In eerste instantie bekijken we de mogelijkheden van isolatie. Blijkt dat niet afdoende te zijn, dan helpen we de luchtvochtigheid op peil te brengen. Het kan namelijk zijn dat een bepaalde ruimte of een hele woning een slechte vochtregulering heeft, waardoor overtollig vocht de koude plekken opzoekt. DVS Ederveen kan het probleem ook oplossen door de ventilatie goed te reguleren of luchtontvochtigers te plaatsen.
 
Wilt u nog meer informatie?
Bel of mail:
-(0318)-570012 / 06-54665909
- info@vochtbestrijding.nl
Of vul het contactformulier in
Klanten oordelen over ons
9,0
"DVS Ederveen heeft enige jaren geleden een klus verricht bij ons. Ik was toen zeer tevreden. Nu hebben ze een aftandse kelder gerenoveerd: Ook nu: niets dan lof. Het is vakkundig gedaan.", Klaas Postma
De Vocht Specialist 9,0 10 26


Lorem ipsum dolor sit amet
Direct contact