Heeft u last van vochtproblemen in uw kelder in Amsterdam?

*Naam:
*Adres + huisnummer
*Woonplaats
*E-mail adres
*Telefoonnummer:
*Bericht:

 

Amsterdam is een fantastische stad om in te wonen.  Als bewoner van een huis in de stad op palen kunt u wel met allerhande problemen worden geconfronteerd. Neem bijvoorbeeld het vochtprobleem waaronder veel huizen in Amsterdam te lijden hebben. Veel mensen in onze hoofdstad hebben last van hardnekkige vochtproblemen in de kelder. Als er aan deze problemen niets wordt gedaan, kan dit leiden tot vochtproblemen op andere plekken in huis. DVS Ederveen staat klaar om u te assisteren bij het bestrijden van vochtproblemen in de kelder.

Een goede vochtdiagnose maken

Voordat wij daadwerkelijk iets aan de vochtproblemen in huis gaan doen, komen we bij u langs voor het maken van een grondige diagnose. We bekijken op welke plekken in uw huis er teveel vocht aanwezig is. We gaan hiervoor aan het werk met professionele apparatuu, waarmee we nauwkeurige metingen verrichten. Aan de hand van deze metingen stellen we vervolgens onze diagnose, die ons in staat stelt een goed behandelplan te maken.

Over het algemeen ontstaan de vochtproblemen in de kelder, waarna ze door het hele huis omhoog kunnen trekken als hier niet iets aan gedaan wordt. Wacht er dan ook niet mee om ons in te schakelen om dit probleem voor u op te lossen.

Zorg voor een goede vochtbalans in uw huis

Als de vochtbalans in uw huis niet in orde is, dan kan dit voor grote problemen zorgen. Dit levert vochtproblemen in huis op, met schade als gevolg. DVS Ederveen zorgt ervoor dat de problemen worden opgespoord en verholpen, zodat u er op kunt rekenen dat uw huis snel weer helemaal vochtvrij is. Wilt u hier meer over weten of meteen een afspraak met ons maken? We nodigen u dan van harte uit om hierover met ons contact op te nemen.