Heeft u last van vochtproblemen in uw kelder in Amsterdam?

Optrekkend vocht bestrijden in Amsterdam

Optrekkend vocht is in

aan de orde van de dag. DVS Ederveen is hier als de specialist in het bestrijden van vocht regelmatig actief. Er ontstaan nu eenmaal steeds weer vochtproblemen in verband met de aanwezigheid van grachten. Het is dan ook belangrijk om maatregelen te nemen als vocht een terugkerend probleem vormt. Wij weten als specialist wel raad in de strijd tegen allerlei oorzaken van vocht. Zo gaan wij ook doorslaand vocht te lijf net als condensproblemen, natte kruipruimtes en lekke kelders. Een vochtdiagnose vormt de basis van de eerste beoordeling. 
 
Vochtdiagnose 

Indien u in Amsterdam met optrekkend vocht te maken heeft of andere problemen ondervindt met vocht kunt u contact opnemen met DVS Ederveen. Wij komen altijd eerst bij u langs om een professionele diagnose te stellen. Hiervoor hebben wij de beschikking over moderne en specialistische meetapparatuur. Daarmee analyseren wij ter plekke het vochtprobleem.

De kelder is vaak de reden dat vocht zich een weg omhoog weet te banen en zelfs ver omhoog voor problemen zorgt. Bijvoorbeeld met zichtbare plekken op de muur van uw keuken of op de muren van de huiskamer. Een belangrijk onderdeel is het meten van het vochtpercentage. Ook is het mogelijk om als er sprake is van doorslaand vocht met een glazen testbuis een nabootsing te maken van windkracht 10. Op deze manier wordt duidelijk of de ventilatie voldoende is of verbetering verdient. Zo stellen wij altijd de perfecte diagnose en biedt DVS Ederveen op basis daarvan een passende offerte aan. 
 
Vocht bestrijden 

Indien u te maken heeft met optrekkend vocht of andere vochtproblemen in Amsterdam raden wij u aan zo snel mogelijk actie te ondernemen. U kunt altijd voor meer informatie bellen naar 0318-570012 of mailen naar info@vochtbestrijding.nl. Of u vult het contactformulier in. Een afspraak is zo gemaakt.