Natte kruipruimte verhelpen?
  • Specialistische apparatuur
  • Jarenlange ervaring
  • Vakkundig personeel

Last van een natte kruipruimte?

 
In de meeste gevallen is een te hoge grondwaterstand de oorzaak van een natte kruipruimte. Ook kan het zijn dat er zijdelings, via de wanden, vocht instroomt. Een derde mogelijkheid is een te weinig vochtdoorlatende bodem van de kruipruimte. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij woningen die zijn gebouwd op klei- en veengrond.
 

Schimmels en insecten door natte kruipruimtens  

Een probleem dat hierbij ontstaat, is verdamping. Dat veroorzaakt een vochtige balklaag, waardoor schimmels, zwammen en muggen in de kruipruimte welig kunnen tieren. Dat veroorzaakt vanzelfsprekend stank en een ongezond klimaat. Kruipruimtes die slecht geventileerd zijn, kampen bovendien met het probleem dat het vocht in de muren optrekt.
 
Om het overtollige water in de kruipruimte weg te krijgen, beschikt DVS Ederveen over een geavanceerd ontwateringssysteem. Hiermee wordt het water efficiënt weggepompt.


Wilt u nog meer informatie?
Bel of mail:
-(0318)-570012 / 06-54665909
- info@vochtbestrijding.nl
Of vul het contactformulier in
Klanten oordelen over ons
9,0
"DVS Ederveen heeft enige jaren geleden een klus verricht bij ons. Ik was toen zeer tevreden. Nu hebben ze een aftandse kelder gerenoveerd: Ook nu: niets dan lof. Het is vakkundig gedaan.", Klaas Postma
De Vocht Specialist 9,0 10 26


Lorem ipsum dolor sit amet
Direct contact